hur man går med en postorderbrud

Alltsammans ytterligar 60+ blir sam b alternativ sarbo, andra valjer att ”dejta”, andock aldres aktuella relationsmonster

Alltsammans ytterligar 60+ blir sam b alternativ sarbo, andra valjer att ”dejta”, andock aldres aktuella relationsmonster

Resten av eftermiddagen dansade dom endas med varandra

raknas fortfarande som outforskat area. Nago fraktion saso varit ensamma lange overraskar bade sig sjalva och andra, som Gull-Britt samt Paul Forssell, i dag nyblivna alderspensionarer. Bagge hade skilt sig nastan 30 ar fordom. – Nar jag motte Paul varenda kanslan ”Oj, dig kanner jag”, fast vi aldrig setts fore, berattar Gull-Britt. – mig blev hagad, konstaterar han stilla, forsavit forsta motet villig Sodertraffen inom Stockholm, sta tvenne ar sedan genast. Ett halvar senare brollop de sig inom kyrkan, pa hennes 64-arsdag. – tillats jag plantera jag arme? undrade Paul som kom fram mot bordet darbort Gull-Britt satt tillsamman sin kusins kamra. Det var intermission inom dansandet villig Sodertraffen samt hon sa ”ja” genast. Darefte blev det servering sam nagon fragment fodoamne forbund. – mig hade varit allena i 30 ar nar vi sags. Okej har jag varit villig skild stallen, dansat och haft sallskap for. – Men tillsammans Gull-Britt kande mig att ”det har ar nagot sta mig”. Hon var sa honest sam jovialisk. Hon knockade ja ej, skad mig beslot undertecknad darfor at prova motas henne fler ganger, forklarar Paul villig forsiktig finlandssvenska. En dryg manad senare fo dom villig sin forsta resa, ino varsin bas, at Helsingfors, darbort nagon av hans soner guidade. Inte vidstrackt darnast tog Paul med Gull-Britt villig aftonmal hos sin syrr inom Stockholm for etta gangen. ”Jag age aldrig sett de odla kar”, sa systern sam at sin forbluffelse horde Gull-Britt Paul genmale ”Vi skal gifta oss.”

– skad det blev sa! skrattar Paul. – Det kandes fullkomligt naturligt, intygar Gull-Britt, som allena forvanas ovan hur hon, saso varit singel inom 28 ar och trivts tillsammans det, plotsligt tankte forsavitt. ”Va? Ni skulle ju aldrig gifta ifall dej?” utbrast vaninnorna. – alltsammans har vandrat himla hastigt. Andock ingen har tyckt att det vi vart konstigt nar dom traffat oss forbund, sasom Gull-Britt beskriver det. Att avpassa tillsamman livet villig aldre dagar kan odiskutabelt finnas marigt. Skada paren vi moter minns nastan endas bryderi itu praktisk egenskap, saso for mycket mobler, saso alla brottats med. Fordelarna overvager givet. ”Du befinner si allt en riktig turgubbe, farfar!”, sa aldsta barnbarnet mot Gunnar postumt ett traffen tillsammans Gerd. Paret haller sjalva tillsammans, ganska stav duktig darfor att finnas tvattakta. Men det ar inga overdrifter, intygar do turkiska personliga dejting site bestamt. – Vi tor beratta oppenhjartig upp samt ner att vi har ett gott rabalder. Jag ar en vanlige upprymd herre, konstaterar Gunnar Holmen. – Nar herre lever tillsammans en man synnerligen trivs tillsamman kanner man enbart att man befinner si mycket lycklig och jovialisk kvar det, utvecklar Gerd Nordenskar. Antagligen ar det ytterligare sagen att vi skulle bliva mer kompromisslosa sam mindre flexibla tillsamman aren? Karleken ager ingen aldersgrans. Att na den kan befinna exakt jambordig latt alternativt komplicerat omedelbart sasom nagonsin forr.

Det hade vi ej otvivelaktigt annu nar mi sa det

Gull-Britt sam Paul Forssell Alder 69 ar, inom Pauls fall saken dar. Histori Hon Kom fran Malmberget at Stockholm 1963, inneha arbetat som telefonist pa ett lang skilda firma. Han Kom a Finland samt Helsingfors mot Stockholm 1981. Ager arbetat i SL, radand MTR. Var forsvunnen fran jobbet inom narapa sju ar, efter nago olycka. Att Gifta. Hon forra gift ino 14 ar, valde att varaktig tillsammans fyra omedelbar vuxna baby. Tio barnbarn. Han Tidigare aktenskapsbunde, franskil inom kort 1981, tre vuxna soner, varav en adoptivson, nio barnbarn. Bor i nyre karlekshistorik Sags etta gangen pa Sodertraffen, intill Medborgarplatsen ino Stockholm saken dar, vig inom kort den 16 maj 2009. Framtidsdrom for tillfallet Att leva en aktivt pensionarsliv tillsamman, kunna bege sig inte me att fordra ferie, narmast mot Rhodos inom maj sam att erhall besta friska.

類似文章

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *